Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK» Dvoumístná sedačka, potah šedobéžová látka, dřevěné nohy, masiv kaučukovník


        

Dvoumístná sedačka, potah šedobéžová látka, dřevěné nohy, masiv kaučukovník

Dvoumístná sedačka v skandinávském stylu s kubistickými prvky. Charakteristickými prvky této dvojsedačky je výrazné čtvercové prošití sedáku i opěráku, masivní sedací korpus s ostrými liniemi v kontrastu s vysokými štíhlými nohami. Sedačka je celočalouněn

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: AK-322 SIL2
EAN kód: 8591957943127
naše cena:
5 990 Kč (Nejsme plátci DPH)
Dvoumístná sedačka v skandinávském stylu s kubistickými prvky. Charakteristickými prvky této dvojsedačky je výrazné čtvercové prošití sedáku i opěráku, masivní sedací korpus s ostrými liniemi v kontrastu s vysokými štíhlými nohami.
Sedačka je celočalouněná, včetně zad. Lze ji použít jak k přisazení ke stěně, tak i ve středu místnosti. Může sloužit jako výrazný solitér, nebo s křesly jako sedací souprava. Své uplatnění najde v chodbě, hale, obývacím pokoji i ložnici.
Potah je z látky v trendy stříbrnobéžovém odstínu, kostra z masivního dřeva, vyplněné je kvalitní PU pěnou. Sedáky jsou ještě zpevněny elastickými popruhy pro zvýšení komfortu pohodlí. Štíhlé kónické nohy jsou z masivního kaučukovníku v přírodním odstínu a lakované transparentním lakem. Poškození podlahových krytin je eliminováno plastovými kluzáky, u zadních nohou jsou rektifikovatelné (výškově nastavitelné).
Světlá výška sedačky je 30 cm , výška područek je 59 cm a šíře 10 cm. Nosnost je 150 kg.
Pohodlí a vnitřní prostornost této sedačky ocení jistě každý. A pokud si ještě opřete ruce o zvýšené područky a nebo si lehnete, budete dlouho otálet, než sedačku opustíte.
Sedačka se typově hodí ke křeslu AK-321.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZjAyZ