Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK»Stoly jídelní » Stůl jídelní 130x70x76 cm, deska slinutý kámen v imitaci matného mramoru, černé kovové nohy


        

Stůl jídelní 130x70x76 cm, deska slinutý kámen v imitaci matného mramoru, černé kovové nohy

Dopřejte si příjemné posezení u jídelního stolu Autronic s luxusním mramorovým dekorem, který jemně zdobí povrch a dodává mu nádech elegance. Bílá deska ze slinuté keramiky s matnou povrchovou úpravou připomíná moderní industriálního styl. Bílý jídelní st

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: HT-403M WT
EAN kód: 8591957575175
naše cena:
2 390 Kč (Nejsme plátci DPH)
Dopřejte si příjemné posezení u jídelního stolu Autronic s luxusním mramorovým dekorem, který jemně zdobí povrch a dodává mu nádech elegance. Bílá deska ze slinuté keramiky s matnou povrchovou úpravou připomíná moderní industriálního styl. Bílý jídelní stůl se projevuje v kontrastu s černou kovovou podnoží, což zvyšuje estetický dojem jídelního prostoru.

Kolekce Autronic se chlubí odolností i stylem. Mistrovské dílo v podobě stolu je vyrobeno ze slinuté keramiky, která se podobá špičkovému mramoru a zajišťuje vynikající odolnost a nenáročnou údržbu. Obdélníkový tvar desky umožní pohodlné stolování několika osob najednou.

Elegantní jídelní stůl Autronic, který se vyznačuje obsahem elegance a modernosti, se hodí do kanceláře i domácnosti. Kombinace bílé a černé barvy nabízí elegantní a zároveň odvážné vyjádření a vykreslí sofistikovaný obraz prostoru, v němž se nachází.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

M2MxYj