Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK»Stoly jídelní » Jídelní stůl, 60x60x75 cm, MDF, 3D dekor staré dřevo, kov, černý lak


        

Jídelní stůl, 60x60x75 cm, MDF, 3D dekor staré dřevo, kov, černý lak

Nabízíme vám elegantní a prostorný jídelní stůl, který se stane skvělým centrem vaší kuchyně či jídelny. Jeho velká stolní deska poskytuje dostatek místa pro pohodlné stolování. Rustikální design tohoto stolu vyniká kombinací unikátní dřevěné barvy a čern

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: DT-901 OLW
EAN kód: 8591957582937
naše cena:
1 390 Kč (Nejsme plátci DPH)
Nabízíme vám elegantní a prostorný jídelní stůl, který se stane skvělým centrem vaší kuchyně či jídelny. Jeho velká stolní deska poskytuje dostatek místa pro pohodlné stolování. Rustikální design tohoto stolu vyniká kombinací unikátní dřevěné barvy a černého provedení, což vytváří lehký a luxusní dojem. Každá večeře se tak stává exkluzivním zážitkem, kdy tento stůl přidává do prostoru šmrnc a eleganci.

Jeho všestrannost ho činí vhodným pro různé příležitosti. Odlehčený luxusní styl se hodí nejen do domácností, ale i do vybraných restaurací, kde se stane neodmyslitelnou součástí každého elegantního interiéru.

Stabilní konstrukce tohoto jídelního stolu spočívá v kvalitní stolní desce a unikátním designu kovového rámu. Tato kombinace nejen poskytuje pevnost, ale také se skvěle hodí k modernímu zařízení a různým možnostem sezení.

Náš jídelní stůl je výjimečným spojením praktičnosti, designu a kvality. Přineste si do svého domova nejen funkční nábytek, ale i kus, který dodá vašemu prostoru nádech elegance a vkusu. Vaše setkání u stolu budou nyní ještě příjemnější a stylovější.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZGE4ND