Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK» Jídelní stůl, 140+40x80x76 cm, MDF deska, 3D dekor v imitaci staré dřevo, kov, černý lak


        

Jídelní stůl, 140+40x80x76 cm, MDF deska, 3D dekor v imitaci staré dřevo, kov, černý lak

Ozdobte svůj jídelní kout luxusním rozkládacím jídelním stolem z kolekce Autronic. Tento kvalitní kousek, který harmonicky kombinuje bohatý dekor ořechu s rafinovanou matnou povrchovou úpravou, přináší působivý industriální styl. Hnědá barva stolu s výjim

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: HT-921 OLW
EAN kód: 8591957582913
naše cena:
4 790 Kč (Nejsme plátci DPH)
Ozdobte svůj jídelní kout luxusním rozkládacím jídelním stolem z kolekce Autronic. Tento kvalitní kousek, který harmonicky kombinuje bohatý dekor ořechu s rafinovanou matnou povrchovou úpravou, přináší působivý industriální styl. Hnědá barva stolu s výjimečným černým akcentem nohou dodá vašemu jídelnímu prostoru sofistikovaný nádech.
Tento vysoce oceňovaný jídelní stůl se vyznačuje robustní kovovou konstrukcí a deskou z MDF materiálu, která zajišťuje dlouhou životnost a bezkonkurenční odolnost. Jeho obdélníkový tvar desky je stejně praktický jako módní a poskytuje dostatek prostoru pro hosty i každodenní stravování.Dokonalá pevnost a stabilita je zajištěna čtyřmi kovovými nohami.
Rozkládací funkce umožňuje flexibilitu podle vašich měnících se potřeb. Ať už navrhujete opulentní jídelnu na pracovišti, nebo hledáte dokonalý stůl pro svůj domov, rozkládací jídelní stůl Autronic má nespornou třídu a kvalitu. Vychutnejte si luxusní stolování, které je jednoduché a dostupné.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

MGVlYWMzMT