Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK» Herní křeslo, permanent contact mechanismus s polohovou aretací, černá a červená látka, plast. kříž


        

Herní křeslo, permanent contact mechanismus s polohovou aretací, černá a červená látka, plast. kříž

Zažijte bezkonkurenční úroveň pohodlí na pracovišti s naším houpacím kancelářským křeslem Autronic. Toto působivé křeslo v nadčasovém červeném odstínu, zabalené do jemného hrubého lněného čalounění, vnese do každé kanceláře nebo domácnosti pocit elegance.

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: KA-R209 RED
EAN kód: 8591957583163
naše cena:
2 590 Kč (Nejsme plátci DPH)
Zažijte bezkonkurenční úroveň pohodlí na pracovišti s naším houpacím kancelářským křeslem Autronic. Toto působivé křeslo v nadčasovém červeném odstínu, zabalené do jemného hrubého lněného čalounění, vnese do každé kanceláře nebo domácnosti pocit elegance. Povrchová úprava látky půvabně obepne vaše tělo a nabídne vám styl i oporu. Bederní opěrný systém a čalouněné područky jsou vyrobeny z ušlechtilých materiálů a jsou pečlivě navrženy pro vaše maximální pohodlí a komfort po celou dlouhou pracovní dobu.

Toto kanclářské křeslo se pyšní promyšlenou ergonomií, kterou dokládají kvalitní plasty tvořící křížovou základnu každé židle. Vyvážené a stabilní černé nohy poskytují pevnou konstrukci, která účinně snižuje zátěž a podporuje zdraví postury. Elegantní ladnost tohoto minimalistického designu navíc dokonale ladí s jakoukoli estetikou.

Naše odborně vyrobené kancelářské houpací křeslo Autronic, které je vybaveno pokročilými systémy naklápění doplněnými o aretaci zaručující bezpečnost, vám umožní přizpůsobit si preferovaný úhel sklonu pro lepší relaxaci. V neposlední řadě je také vybaveno přidanou funkcí opěrky hlavy, která umocní váš klid při každém předklonu. Podpora produktivity při práci a zároveň zajištění nerušené relaxace dělá z našeho kancelářského houpacího křesla luxusní volbu pro náročné jednotlivce i dynamické firmy.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ODQ0ZmMwY