Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK» Jídelní stůl, 60 x 60 x 75 cm, MDF, 3D dekor divoký dub, kov, černý lak


        

Jídelní stůl, 60 x 60 x 75 cm, MDF, 3D dekor divoký dub, kov, černý lak

Prožijte kvalitní stolování ve svém domově s naším kompaktním jídelním stolem, který je navržen pro maximální pohodlí ve vašich menších prostorech. Stolová deska s elegantním kruhovým profilem je vyrobena z odolné laminované desky v dekoru dubu natural, c

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: DT-902 OAK
EAN kód: 8591957582944
naše cena:
1 390 Kč (Nejsme plátci DPH)
Prožijte kvalitní stolování ve svém domově s naším kompaktním jídelním stolem, který je navržen pro maximální pohodlí ve vašich menších prostorech. Stolová deska s elegantním kruhovým profilem je vyrobena z odolné laminované desky v dekoru dubu natural, což nejen dodává stolu příjemný vizuální dojem, ale zároveň zajišťuje dlouhou životnost a snadnou údržbu.

Jeho jednoduchý rám z černého kovu je nejen moderní, ale také poskytuje stabilitu a pevnost. Stůl je ideální volbou do místností, kde je omezený prostor a kde tradiční jídelní stůl není praktickou volbou. S pevným sloupkem uprostřed na kruhové základně je naše konstrukce navržena tak, aby poskytovala pohodlné stolování.

S lehkostí se vejde do menších jídelen, kuchyní nebo restaurací. Všechny naše výrobky jsou dodávány v demontovaném stavu, což usnadňuje přepravu a montáž. S hmotností 23 kg je tento stůl nejen stylovým doplňkem do vašeho interiéru, ale také praktickým řešením pro ty, kteří hledají kompaktní a efektivní jídelní stůl pro své potřeby. Vytvořte si svůj útulný jídelní kout s naším moderním a prostorově úsporným jídelním stolem.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Y2E4Y