Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK» Křeslo "ušák" s podnožkou, potah starorůžová látka, nohy masiv kaučukovník


        

Křeslo "ušák" s podnožkou, potah starorůžová látka, nohy masiv kaučukovník

Křeslo minimalistických linií ve skandinávském stylu. Vyniká vysokým prohnutým opěrákem, úzkými a krátkými područkami a dekorativními jemnými čalounickými vtahy zakončenými knoflíky na čelní straně opěráku. To vše vytváří charakteristické severské retro

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: AK-302 PINK2
EAN kód: 8591957943288
naše cena:
4 990 Kč (Nejsme plátci DPH)
Křeslo minimalistických linií ve skandinávském stylu. Vyniká vysokým prohnutým opěrákem, úzkými a krátkými područkami a dekorativními jemnými čalounickými vtahy zakončenými knoflíky na čelní straně opěráku. To vše vytváří charakteristické severské retro linie tohoto křesla.
Nejen design, ale hlavně pohodlí které Vás obklopí při usednutí, bude příjemné zpestření při chvílích odpočinku a relaxace. A k jeho zvýšení výborně poslouží i čtyřnohá a polstrovaná podnožka na vyložení nohou, kterou ale můžete použít i jako příležitostný taburet.
Potah je z výrazné starorůžové látky, kostra z masivního dřeva a výplň z kvalitní PU pěny. V místě sedáku jsou pro zkvalitnění sezení elastické popruhy. Dlouhé kónické dřevěné nohy jsou z masivního kaučukovníku v přírodním odstínu a lakované transparentním lakem. Aby bylo eliminováno poškození podlahové krytiny, jsou opatřeny plastovými kluzáky. U zadních nohou rektifikovatelnými.
Nosnost křesla je 120 kg.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

MTYwNjV