Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK» Set 2 ks stolků, MDF deska, dekor divoký dub, kovová podnož, černý lak


        

Set 2 ks stolků, MDF deska, dekor divoký dub, kovová podnož, černý lak

Set 2 ks konferenčních, ale i přístavných nebo odkládacích stolů přinese do vašeho domova nejen praktičnost, variabilitu, ale také industriální šarm. Stolky můžete rozmístit jednotlivě po interiéru, kde Vám vytvoří zajímavé odkládací prvky v různých výško

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: AF-3002 OAK
EAN kód: 8591957920319
naše cena:
2 990 Kč (Nejsme plátci DPH)
Set 2 ks konferenčních, ale i přístavných nebo odkládacích stolů přinese do vašeho domova nejen praktičnost, variabilitu, ale také industriální šarm. Stolky můžete rozmístit jednotlivě po interiéru, kde Vám vytvoří zajímavé odkládací prvky v různých výškových hladinách. A nebo společně povytažené, kde vytvoříte velkou odkládací plochu ve tvaru čísla 8. Velkou výhodou je možnost zasunutí stolků do sebe, což oceníte při úklidu, skladování nebo při potřebě většího prostoru. A jistě zaujmou nejen již uvedenou praktičností, ale také svým stroze čistým a nadčasovým designem.
Kulaté desky z MDF v dekoru divoký dub harmonicky doplňuje kovová konstrukce po jejich obvodu v černém matném práškovém nástřiku. Ta tvoří rovněž nohy a celkově stolky zpevňuje. Na spodní liště jsou umístěny černé plastové kluzáky, které zabraňují poškození povrchu podlahy při přesunech stolků.
Deska o tloušťce 1,5 cm má průměr velmi příjemných 80 cm, menší 50 cm, výška stolů je 46 a 41 cm4. Konstrukce je čtvercového průřezu. Nosnost jednotlivého stolku je do 30 kg.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZGRjNmM