Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK»Židle kancelářské » Kancelářská židle, šedá koženka, kov černá


        

Kancelářská židle, šedá koženka, kov černá

Kancelářská židle C708 nabízí záruku nadstandardního pohodlí během sezení. K tomu přispívá pěnové polstrování zádové opěrky a sedáku, které jsou elegantně obloženy příjemnou koženkou s prolamovaným vzorem. Každý detail této židle je navržen s důrazem na k

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: KA-C708 GREY2
EAN kód: 8591957572914
naše cena:
3 690 Kč (Nejsme plátci DPH)
Kancelářská židle C708 nabízí záruku nadstandardního pohodlí během sezení. K tomu přispívá pěnové polstrování zádové opěrky a sedáku, které jsou elegantně obloženy příjemnou koženkou s prolamovaným vzorem. Každý detail této židle je navržen s důrazem na komfort a estetiku. Výšková nastavitelnost a polstrované odklápěcí područky přinášejí možnost individuálního nastavení podle potřeb uživatele.

Pro snadnou manipulaci se židlí a plynulé pohyby na tvrdých površích slouží plastová kolečka. Konstrukce židle je vyrobena z odolného plastu, zajišťuje stabilní podporu s nosností až 120 kg, což potvrzuje spolehlivost a bezpečnost při každodenním používání. Kombinace designu, pohodlí a funkčnosti činí z židle C708 skvělou volbu pro moderní kancelářské prostředí.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NDc0MmQw