Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK»Židle kancelářské » Kancelářská židle, šedá látka, plastový kříž, 3D područky, kolečka pro tvrdé podlahy


        

Kancelářská židle, šedá látka, plastový kříž, 3D područky, kolečka pro tvrdé podlahy

Naše moderní kancelářská židle, vyrobená uznávanou značkou Autronic, v sobě skrývá eleganci i bezkonkurenční pohodlí. Její látka, zahalená do rafinované šedé textilie, je jemně hrubá a zároveň příjemná na dotek, což zajišťuje estetický vzhled, který bez p

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: KA-W004 GREY
EAN kód: 8591957565237
naše cena:
6 490 Kč (Nejsme plátci DPH)
Naše moderní kancelářská židle, vyrobená uznávanou značkou Autronic, v sobě skrývá eleganci i bezkonkurenční pohodlí. Její látka, zahalená do rafinované šedé textilie, je jemně hrubá a zároveň příjemná na dotek, což zajišťuje estetický vzhled, který bez problémů doplní jakoukoli kancelář nebo jídelnu. V designu se hladce snoubí styl s funkčností, což z něj činí sofistikovaný doplněk vašeho pracovního prostoru nebo domova.

Židle je pečlivě navržena pro pohodlí a je vybavena plyšovými čalouněnými područkami a ergonomickým systémem bederní opěrky. Tyto prvky jsou promyšleně integrovány tak, aby poskytovaly trvalé pohodlí a oporu během dlouhých hodin práce. Inovativní opěrka hlavy navíc přidává další vrstvu luxusu a nabízí individuální relaxaci přizpůsobenou vašim potřebám.

Závazek společnosti Autronic ke kvalitě a designu zaměřenému na uživatele je patrný i v mechanismu aretace opěradla židle. Tato funkce umožňuje uživatelům zajistit opěradlo na místě, čímž podporuje přizpůsobené sezení, které se přizpůsobí různým polohám a činnostem. Tato židle, vhodná k sezení téměř u každého pracovního nebo jídelního stolu, není jen kusem nábytku, ale důkazem propracovanosti a ergonomických inovací.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZjNlN