Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK»Sedací soupravy » Sedačka dvoumístná, bílá látka, dřevěné nohy.


        

Sedačka dvoumístná, bílá látka, dřevěné nohy.

Vyzdobte obytný prostor čirou esencí Skandinávie. Dvoumístná pohovka Autronic se stane luxusním doplňkem, který vnese do interiéru nádech minimalismu. Bílé hladké čalounění vyzařuje eleganci a snoubí ji s prostou jednoduchostí. Vysoký sedák zajišťuje maxi

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: AK-334 WT2
EAN kód: 8591957576202
naše cena:
6 590 Kč (Nejsme plátci DPH)
Vyzdobte obytný prostor čirou esencí Skandinávie. Dvoumístná pohovka Autronic se stane luxusním doplňkem, který vnese do interiéru nádech minimalismu. Bílé hladké čalounění vyzařuje eleganci a snoubí ji s prostou jednoduchostí. Vysoký sedák zajišťuje maximální pohodlí a vám i vašim hostům dopřeje pohodlné uvolněné sezení během líných odpolední.

Působivý design nachází oporu na čtyřech nohách, které vykreslují dokonalou přírodní barvu. Vysokou úroveň řemeslného zpracování podtrhuje stejnobarevné prošívání. Každý detail vyzdvihuje ohromující kvalitu materiálu Textile a promění váš obývací prostor ve skandinávský sen.

Gauč je tak akorát široký, aby se na něm pohodlně sedělo, aniž by vyplnil celý pokoj. Skvěle se tak hodí do kanceláří nebo menších domácností s oblibou v severském designu. Tento krásný kousek značky Autronic v sobě elegantně spojuje funkčnost se stylem a jeho cílem není nic menšího než dokonalost pro vaše potřeby v oblasti nábytku.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZThmZG