Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK»Stoly konferenční » Konferenční stůl s policí,110x60 cm, dekor divoký dub, černý kov


        

Konferenční stůl s policí,110x60 cm, dekor divoký dub, černý kov

Vyzkoušejte spojení funkčnosti a stylu s konferenčním stolem Autronic. Je vyveden v krásném odstínu hnědé barvy a je nádherným středobodem každého prostoru. Tento stůl se může pochlubit obdélníkovou deskou z MDF vyrobenou s pečlivým smyslem pro detail. Vy

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: AHG-268 OAK
EAN kód: 8591957585730
naše cena:
2 890 Kč (Nejsme plátci DPH)
Vyzkoušejte spojení funkčnosti a stylu s konferenčním stolem Autronic. Je vyveden v krásném odstínu hnědé barvy a je nádherným středobodem každého prostoru. Tento stůl se může pochlubit obdélníkovou deskou z MDF vyrobenou s pečlivým smyslem pro detail. Vychutnejte si jedinečnou třídu jeho dubového dekoru, který vyzařuje teplo a domácí kouzlo.

Umístěný na kruhové kovové podnoži s černými nohami, stabilita a robustnost jsou neodmyslitelnou součástí tohoto konferenčního stolku. Špičkové materiály a kovové nohy tvoří harmonickou kombinaci, která vypovídá o prvotřídní kvalitě. Jedinečná kombinace půvabu a konstrukční integrity potvrzuje, že tento konferenční stolek je majákem sofistikovanosti a odolnosti ve vašem prostoru.

Doplňkovou funkcí je jeho integrovaná boční police, která je ideální pro všechny vaše úložné potřeby. Tento praktický doplněk posouvá hranici mezi užitkovostí a elegancí. Tento prvek nabízí pohodlí, aniž by snižoval estetickou hodnotu, a skutečně tak dělá ze stolku nejen centrální prvek, ale všestranný kus nábytku, který snadno poslouží k více účelům. Tento konferenční stolek nepochybně vnese do vaší kanceláře nebo domácího prostředí harmonii mezi praktickou funkcí a estetickým požitkem.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

MDNlMzI