Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK» Židle barová, žlutá sametová látka, černá podnož


        

Židle barová, žlutá sametová látka, černá podnož

Vyzkoušejte lákavou kombinaci sofistikovanosti a praktického designu s industriální barovou židlí Autronic. Židle je očalouněná moderním žlutým sametem a vyzařuje eleganci. Stylové čtvercové prošití v odstínu žluté zvyšuje estetický dojem, zatímco pohodln

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: AUB-827 YEL4
EAN kód: 8591957580391
naše cena:
1 790 Kč (Nejsme plátci DPH)
Vyzkoušejte lákavou kombinaci sofistikovanosti a praktického designu s industriální barovou židlí Autronic. Židle je očalouněná moderním žlutým sametem a vyzařuje eleganci. Stylové čtvercové prošití v odstínu žluté zvyšuje estetický dojem, zatímco pohodlný textilní sedák zaručuje příjemné posezení.

Pod plyšovým sedákem najdete robustní kovovou konstrukci, která zajišťuje stabilitu a dlouhodobou odolnost. Tu podtrhuje černá středová základna, která bez problémů zapadne do jakéhokoli prostředí. Barová židle Autronic v sobě bez námahy spojuje pevnost a styl, takže je ideální volbou do kanceláře i domácnosti.

Zdůrazněte moderní nádech kanceláře a domácnosti se žlutou barovou židlí Autronic. Díky průměru 39 cm je vhodná ke kombinaci s různými výškami stolů, aniž by utrpěla její mobilita nebo vaše pohodlí. Designový kousek od společnosti Autronic ztělesňuje vkusný design a nekompromisní funkčnost.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

MjlhOGVmM