Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK» Židle jídelní, černá látka v imitaci broušené kůže, nohy černý kov


        

Židle jídelní, černá látka v imitaci broušené kůže, nohy černý kov

Zkrášlete si jídelnu se židlemi v černém matném industriálním stylu od společnosti Autronic. Židle jsou vyrobeny z kvalitní vintage tkaniny s elegantním černým prošíváním a vytvářejí vysoce sofistikovaný dojem. Černé barevné provedení zajišťuje, že se est

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: DCH-225 BK3
EAN kód: 8591957568535
naše cena:
1 890 Kč (Nejsme plátci DPH)
Zkrášlete si jídelnu se židlemi v černém matném industriálním stylu od společnosti Autronic. Židle jsou vyrobeny z kvalitní vintage tkaniny s elegantním černým prošíváním a vytvářejí vysoce sofistikovaný dojem. Černé barevné provedení zajišťuje, že se esteticky hodí k jakémukoli stolu, a je univerzálním doplňkem, který doplní jídelní sestavu.

Černé jídelní židle Autronic se vyznačují pevnou kovovou konstrukcí. Díky robustním nohám v elegantní černé barvě jsou židle příslibem odolnosti a stability – žádné rychlé opotřebení! Matný dekor nejenže působí luxusně, kromě toho se snadno čistí a udržuje.

Jídelní židle Autronic spojuje pohodlí a estetický design. Židle vybavené v industriálním stylu se hodí do moderní jídelny, kde se rychle stanou naprostou nezbytností. Rozměry se přizpůsobí všem stolům a poskytují vynikající pohodlí při sezení – díky tomu se stanou chvíle u jídla příjemnější a stylovější než kdykoli předtím! Rozhodněte se pro jídelní židle Autronic a zažijte prvotřídní kvalitu s jedinečným stylem.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NjI5MTB