Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK»Židle jídelní » Jídelní židle, potah bílá ekokůže, kovová pohupová podnož, lesklý chrom


        

Jídelní židle, potah bílá ekokůže, kovová pohupová podnož, lesklý chrom

Vstupte do sofistikovaného světa s naší jídelní židlí Autronic, která ztělesňuje dokonalý moderního styl a eleganci v bílé barvě. Díky matné povrchové úpravě se skvostný design z ekokůže snadno stane ústředním bodem každé místnosti. Hladké detaily čalouně

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: DCL-408 WT
EAN kód: 8591957546342
naše cena:
1 490 Kč (Nejsme plátci DPH)
Vstupte do sofistikovaného světa s naší jídelní židlí Autronic, která ztělesňuje dokonalý moderního styl a eleganci v bílé barvě. Díky matné povrchové úpravě se skvostný design z ekokůže snadno stane ústředním bodem každé místnosti. Hladké detaily čalounění dovedně prošité v odpovídajícím bílém tónu vyzařují pocit rafinované elegance, která doplní firemní zasedací místnosti i trendy obytné prostory.

Společnost Autronic chápe nepopíratelný půvab kvalitní konstrukce, a proto jídelní židli doplnila robustním kovovým rámem, který zajišťuje výjimečnou odolnost. Není to typický jídelní nábytek – vyniká chromovanými kovovými nohami, které se při vhodném osvětlení krásně lesknou a vnesou do interiéru dojem elegance. Houpací podnož představuje netradiční designový prvek, který obohacuje estetiku a dodává prostoru moderního ducha.

Naše jídelní židle Autronic poskytuje nejen vizuální potěšení – nabízí také inovativní funkce umocňující zážitek ze sezení. Díky houpací konstrukci poskytuje bezkonkurenční pohodlí, ve kterém si vychutnáte dlouhé rozhovory a obchodní schůzky. Vzhledem k pečlivě navrženým rozměrům židle slibuje kompatibilitu s různými výškami stolů, což z ní činí ideální volbu pro různé sestavy.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZDJmYm