Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK»Židle jídelní » Jídelní židle, potah šedá ekokůže, kovová pohupová podnož, šedý lak


        

Jídelní židle, potah šedá ekokůže, kovová pohupová podnož, šedý lak

Vylepšete svůj zážitek ze stolování s naší vynikající jídelní židlí, která je harmonickou kombinací stylu a funkčnosti. Židle čalouněná elegantní šedou ekokůží vyzařuje moderní eleganci a zároveň zajišťuje snadnou údržbu. Její inovativní kovová základna d

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: DCL-613 GREY
EAN kód: 8591957890766
naše cena:
1 490 Kč (Nejsme plátci DPH)
Vylepšete svůj zážitek ze stolování s naší vynikající jídelní židlí, která je harmonickou kombinací stylu a funkčnosti. Židle čalouněná elegantní šedou ekokůží vyzařuje moderní eleganci a zároveň zajišťuje snadnou údržbu. Její inovativní kovová základna dodává dynamický nádech a umožňuje vám jemné pohupování při vychutnávání jídla. Obdélníkový design vnese do vašeho prostoru moderní nádech, který dokonale doplňuje klasická hnědá barva vyzařující teplo. Tato židle, vyrobená z pevných materiálů, slibuje odolnost a nadčasovou estetiku. Snadno se sestavuje a vychází vstříc těm, kteří si potrpí na klasický styl a touží po jídelním prostředí, v němž se hladce snoubí sofistikovanost s pohodlím. Znovu definujte svůj jídelní prostor tímto výrazným kouskem.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZDI5Z