Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK» Židle barová, hnědá sametová látka, černá podnož


        

Židle barová, hnědá sametová látka, černá podnož

Vylepšete jídelní prostor s barovou židlí Autronic – ztělesněním moderní průmyslového stylu. Barovou židli zdobí elegantní hnědé matné čalounění a stane se působivým kouskem v každém prostředí. Kvalitní textilní materiál zajišťuje dlouhou životnost a abso

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: AUB-805 BR4
EAN kód: 8591957580353
naše cena:
1 590 Kč (Nejsme plátci DPH)
Vylepšete jídelní prostor s barovou židlí Autronic – ztělesněním moderní průmyslového stylu. Barovou židli zdobí elegantní hnědé matné čalounění a stane se působivým kouskem v každém prostředí. Kvalitní textilní materiál zajišťuje dlouhou životnost a absolutní pohodlí, zatímco prošití ve hnědé barvě podtrhuje celkový vzhled. Jedná se tak o skutečný důkaz pozornosti značky Autronic na detail.

Konstrukce nohy židle usazené na pevné kovové černé podnoži je nejen pastvou pro oči – zajišťuje perfektní stabilitu. Návrh podstavce středového typu poskytuje odolnost a trvalou eleganci. Všestranná barová židle je díky funkci výškového nastavení ideální pro různé stoly.

Barová židle, v níž se prolínají moderní i klasické vlivy, vyniká detailem v designu i funkčnosti. S průměrem 39 cm je prostorově úsporná a zároveň dostatečně velká pro optimální pohodlí. Sametové hnědé tóny židle zosobňují luxus a nabízejí obohacující zážitek při neformálních setkáních i obchodních schůzkách.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

YTVjZ