Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK» Konferenční stůl, 120x60 cm, MDF deska, Melamine dekor, kov, police, černý lak


        

Konferenční stůl, 120x60 cm, MDF deska, Melamine dekor, kov, police, černý lak

Představujeme vám vrchol průmyslového designu - konferenční stůl Autronic. Tento kus nábytku je vyroben z vysoce kvalitní dřevovláknité desky střední hustoty (MDF) a je dodáván v atraktivním hnědém odstínu, který zvyšuje jeho vizuální přitažlivost a zárov

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: AHG-514 OAK
EAN kód: 8591957589813
naše cena:
3 990 Kč (Nejsme plátci DPH)
Představujeme vám vrchol průmyslového designu - konferenční stůl Autronic. Tento kus nábytku je vyroben z vysoce kvalitní dřevovláknité desky střední hustoty (MDF) a je dodáván v atraktivním hnědém odstínu, který zvyšuje jeho vizuální přitažlivost a zároveň dodává každému prostoru nádech tepla. Tento stůl, který je na své obdélníkové dýhované desce opatřen dekorem dubu, bez námahy spojuje funkčnost s úchvatnou estetikou a promění vaši kancelář ve ztělesnění sofistikovanosti.
Ponořte se hlouběji do jemných funkcí stolu Autronic a objevte víc, než se na první pohled zdá. Pod jeho nápadným povrchem se skrývá podstatný úložný prostor pro vaše kancelářské potřeby. Tento funkční aspekt dělá z našeho výrobku nejen pozoruhodný umělecký kousek, ale také kancelářskou nezbytnost. Lesklé černé kovové nohy zajišťují robustní stabilitu a zároveň umocňují celkový industriální nádech stolu.

Závěrem lze říci, že konferenční stůl Autronic je více než jen další kus nábytku - je projevem závazku ke kvalitě a dokonalému designu. Jeho kulatá základna, energické kovové nohy a oslnivá dýhovaná deska přispívají k vytvoření atmosféry, která vypovídá o vaší oddanosti těm nejjemnějším detailům. Tento výrobek, který předvádí dokonalé spojení formy a funkce, skutečně nastavuje standard v oblasti obchodního nábytku.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NzE0ZmQy