Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK» Židle kancelářská, černá mesh, plastový kříž


        

Židle kancelářská, černá mesh, plastový kříž

S kancelářskou židlí Autronic dodáte pracovnímu prostoru elegantní a moderní vzhled. Židle zdobená stylovou černou barvou doplňuje moderní styl a slibuje stejně působivý vzhled jako pohodlí. Židle je vybavena síťovaným materiálem navrženým pro co nejvyšš

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: KA-Q842 BK
EAN kód: 8591957571610
naše cena:
2 990 Kč (Nejsme plátci DPH)
S kancelářskou židlí Autronic dodáte pracovnímu prostoru elegantní a moderní vzhled. Židle zdobená stylovou černou barvou doplňuje moderní styl a slibuje stejně působivý vzhled jako pohodlí. Židle je vybavena síťovaným materiálem navrženým pro co nejvyšší prodyšnost a pohodlí, které poskytne hodiny nepřetržité produktivity.

Vyzkoušejte optimální přizpůsobení sezení s kancelářskou židlí Autronic. Dvoudimenzionální opěrka hlavy se přizpůsobí různým výškám a hloubkám, čímž naleznete optimální nastavení pro váš komfort. Doplněk v podobě čalouněných područek slouží jako ztělesnění luxusu a podporuje pohodlí po celý den.

Spojení designu a funkčnosti nikdy nebylo tak pohodlné. Ačkoli židle postrádá bederní opěrku, síťované čalounění nabízí dostatečný komfort a bezchybně ladí s elegantní estetikou. Vyberte si kancelářskou židli Autronic a nedělejte kompromisy v pohodlí, kvalitě ani luxusu.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

MTJmMGR