Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


img Košík

Název
Množství
Cena
Celkem
Dívka nebo chlapec, podzimní dekorace, mix 2, terakota
Připojit poznámku
Připojit obrázek ( < 5MB
158 Kč 158 Kč delete

CELKEM
158 Kč

Způsob dopravy
 
Způsob platby
 Popis dopravy

Tuto možnost můžete využít, pokud chcet sloučit tuto objednávku s jinou VAŠÍ (předchozí či budoucí), o které víte, že ještě nebyla odeslána. TOTO NENÍ DOPRAVNÉ A NEDÁ POUŽÍT SAMOSTATNĚ. Je to poplatek za logistiku, případně za přebalení balíku do většího balení.

1 Kč
198 Kč
 Popis dopravy

Tato volba je vhodná například pro obouvací lžíce MAXI, které mají délku 86cm a samozřejmě pro veškeré další zboží, které má jednu ze tří stran dlouhou od 49 do 99 cm. Pokud se bude jednat o křehké zboží, zatrhněte ve způsobu platby volbu KŘEHKÉ! Největší rozměr balíku nesmí přesáhnout 240 cm a součet všech tří rozměrů 300 cm.

248 Kč
389 Kč
168 Kč
199 Kč
349 Kč
198 Kč
3 200 Kč
2 500 Kč
 Popis dopravy

Služba ECONOMY - je posílána 1x týdně zpravidla ve středu Českou poštou.
Podmínky služby "economy":
1.) Platba předem na účet
2.) Váha do 490gramů (0,49kg), včetně obalových materiálů.
3.) Délka nesmí přesahovat 39 cm a šířka 29 cm, přičemž tloušťka nesmí být větší než 4 cm. Minimální rozměry zásilky jsou 14 x 9 cm.
4.) Touto službou jsou posílány malé dárky, které nepřesahují výše uvedené hodnoty. V případě, že bude rozměr či Váha překročena, zásilka nebude odeslána do doby, než kupující dorovná rozdíl mezi cenou skutečné zásilky a cenou ECONOMY.

119 Kč
980 Kč
 Popis dopravy

Skleněné a křehké zboží 1 až 30 kg do 100km od Č.Budějovic - osobní přeprava PRODÁREČEK. Doručení zboží přímo na místo určení. Zboží dovezeme dle dohody, vždy však mimo pracovní dobu naší firmy. Tj. večer, o víkendech, o svátcích ... Nutná telefonická dohoda. Volejte na telefon 604112471. - TOUTO VOLBOU ochutnáte navíc naši SKVĚLOU náladu, o kterou se rádi podělíme :-) Rozhodně NEPŘIJEDE naštvaný řidič přepravní služby, ale velice ochotný pracovník naší firmy. Je velice pravděpodobné, že k Vám přijede přímo majitel firmy PRODÁREČEK s dobrou náladou, se kterou jde všechno lépe.

1 950 Kč
 Popis dopravy

Skleněné a křehké zboží 1 až 30 kg do 200km od Č.Budějovic - osobní přeprava PRODÁREČEK. Doručení zboží přímo na místo určení. Zboží dovezeme dle dohody, vždy však mimo pracovní dobu naší firmy. Tj. večer, o víkendech, o svátcích ... Nutná telefonická dohoda. Volejte na telefon 604112471. - TOUTO VOLBOU ochutnáte navíc naši SKVĚLOU náladu, o kterou se rádi podělíme :-) Rozhodně NEPŘIJEDE naštvaný řidič přepravní služby, ale velice ochotný pracovník naší firmy. Je velice pravděpodobné, že k Vám přijede přímo majitel firmy PRODÁREČEK s dobrou náladou, se kterou jde všechno lépe.

3 800 Kč
 Popis dopravy

Skleněné a křehké zboží 1 až 30 kg do 50km od Č.Budějovic - osobní přeprava PRODÁREČEK. Doručení zboží přímo na místo určení. Zboží dovezeme dle dohody, vždy však mimo pracovní dobu naší firmy. Tj. večer, o víkendech, o svátcích ... Nutná telefonická dohoda. Volejte na telefon 604112471. Touto volbou ochutnáte navíc naši SKVĚLOU náladu, o kterou se rádi podělíme :-) Rozhodně NEPŘIJEDE naštvaný řidič přepravní služby, ale velice ochotný pracovník naší firmy. Je velice pravděpodobné, že k Vám přijede přímo majitel firmy PRODÁREČEK s dobrou náladou, se kterou jde všechno lépe.

1 000 Kč
28 Kč
+49 Kč
0 Kč
0 Kč
+118 Kč
+69 Kč
 
Při objednávce DEKORACÍ a nábytku je minimální hodnota OBJEDNÁVKY 3.000,-Kč!
Pokud objednáte za nižší hodnotu, nebude objednávka vyřízena! Toto neplatí pro ostatní produkty - !!! JEN PRO DEKORACE A NÁBYTEK !!!

Pokud objednáváte předměty s vlastním potiskem, nezapomeňte uvést do objednávky TEXT, BARVA TEXTU, FONT a SPECIÁLNÍ POŽADAVKY. Zákazníci slevových portálů musí do objednávky uvádět ČÍSLA VOUCHERŮ. Vždy uvádějte telefon a e-mail pro urychlení komunikace. Děkujeme a těšíme se na spolupráci.
YjkzYzZiOW