Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK» Jídelní židle, potah šedá látka, kovové nohy, 3D dekor dub


        

Jídelní židle, potah šedá látka, kovové nohy, 3D dekor dub

Designová skořepinová jídelní židle je čalouněna šedou látkou s výrazným prošitím sedací části i části určené k opření. Sedací část je zaoblená a má vyvýšené boky, plynule přecházející do opěráku. Polstrování je z kvalitní PU pěny. Čtyřnohá kovová podnož

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: CT-394 GREY2
EAN kód: 8591957972059
naše cena:
1 990 Kč (Nejsme plátci DPH)
Designová skořepinová jídelní židle je čalouněna šedou látkou s výrazným prošitím sedací části i části určené k opření. Sedací část je zaoblená a má vyvýšené boky, plynule přecházející do opěráku. Polstrování je z kvalitní PU pěny. Čtyřnohá kovová podnož je v 3D dekoru dub. Nohy jsou kruhového průřezu a kónické, ukončené černými platovými kluzáky. Celá podnož je svařená a dodávána jako celek, nehrozí tedy občasné dotahování šroubů jako u podnože šroubované.Toto vše působí nejen jako stylový designový prvek, ale dělá židli velmi pevnou, pohodlnou a praktickou na kratší i delší posezení. Svým provedením ve Skandinávském stylu a decentní barevností se židle hodí nejen k jídelnímu stolu, ale i jako součást pracoven či konferenčních místností.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

OGZlODFj