Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »NÁBYTEK» Kancelářská židle, šedá látka a černá síťovina MESH, houpací mech., kovový kříž


        

Kancelářská židle, šedá látka a černá síťovina MESH, houpací mech., kovový kříž

Kancelářská židle řady Basic s vysokým opěradlem a polstrovanou hlavovou opěrkou. Potah je z šedé jemně hrubé látky v kombinaci s černou síťovinou MESH. Výplň je z kvalitní PU pěny. Židle je vybavena houpacím mechanismem s nastavením protiváhy a aretací v

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: KA-V206 GREY
EAN kód: 8591957825591
naše cena:
2 790 Kč (Nejsme plátci DPH)
Kancelářská židle řady Basic s vysokým opěradlem a polstrovanou hlavovou opěrkou. Potah je z šedé jemně hrubé látky v kombinaci s černou síťovinou MESH. Výplň je z kvalitní PU pěny. Židle je vybavena houpacím mechanismem s nastavením protiváhy a aretací v základní poloze. Tuhost protiváhy lze regulovat velkým plastovým šroubem, umístěným pod sedákem. Výška sezení se upravuje páčkou na pravé straně přes kvalitní plynový píst. Područky jsou černé plastové s kovovými chromovými vzpěrami. Šíře područek je 5 cm, délka ložné plochy je 34 cm, což je zcela dostačující pro pohodlné opření rukou. Kříž je kovový o průměru 72 cm, s chromovanou povrchovou úpravou. Jednotlivé paprsky jsou šroubovány k centrálnímu nosníku s pístem.Kolečka jsou plastová, určená na koberce. Opěrák má kovovou konstrukci, je ergonomicky tvarovaný a dokonale prodyšný, což oceníte v horkých dnech nebo při dlouhém sezení. Nosnost židle je až 120 kg.

Zpracování a použité materiály předurčují tuto židli nejen ke kancelářské činnosti, ale i krátkému relaxu během práce - můžete se houpat, nebo využít její maximální výklop. Stejně jako u její menší kolegyně KA-V204 a KA-V202 je v ideální poměru cena / použití / kvalita.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

MmM3MDU1