Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


Úvod »PTÁKOVINY» Obal keramický, mix 2 druhů, cena za 1 kus


        

Obal keramický, mix 2 druhů, cena za 1 kus

Toužíte po dekoraci, která vám obohatí interiér či jiné vhodné místo o elegantní a funkční prvek a pomůže v něm docílit květinové harmonie? Skvělou volbou bude pro vás právě tento elegantní obal na květiny z keramiky se vzorem stěny z kachliček a dřevěné

img

 

Dostupnost: Není skladem
Číslo produktu: D1012
EAN kód: 8591957861216
naše cena:
126 Kč (Nejsme plátci DPH)
Toužíte po dekoraci, která vám obohatí interiér či jiné vhodné místo o elegantní a funkční prvek a pomůže v něm docílit květinové harmonie? Skvělou volbou bude pro vás právě tento elegantní obal na květiny z keramiky se vzorem stěny z kachliček a dřevěné podlahy. Výhodou je jeho odolnost vůči vlhkosti, což zajišťuje, že vaše rostliny budou mít optimální prostředí pro růst a kvetení. Schopnost vytvářet rovnoměrnou vlhkost půdy je taktéž velice ceněnou vlastností produktu, což pomáhá udržovat zdraví a krásu rostlin. Přineste si do svého domova jemný dotek keramiky a vychutnejte si výhody, které tento materiál přináší. Tyto květinové obaly jsou nejen krásnými estetickými doplňky, ale také nabízí praktické řešení pro péči o vaše oblíbené rostliny.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NjU4MjcwZG