Dárkové předměty

s potiskem

Pro školáky, ručník se jménem

nebo s oblíbeným zvířátkem

 

ANO, potiskneme i ponožky :-)

 

Potisk triček, barevných i bílých

- profesionální grafika není v ceně!

V ceně potisku je základní rozvržení fotky na triko, tak jak ji pošlete. Pokud se bude zasahovat do grafiky, vyžádejte cenu předem.


img Košík

Název
Množství
Cena
Celkem

CELKEM
0 Kč
Způsob dopravy
 
Způsob platby
 Popis dopravy

Tuto možnost můžete využít, pokud chcet sloučit tuto objednávku s jinou VAŠÍ (předchozí či budoucí), o které víte, že ještě nebyla odeslána. TOTO NENÍ DOPRAVNÉ A NEDÁ POUŽÍT SAMOSTATNĚ. Je to poplatek za logistiku, případně za přebalení balíku do většího balení.

1 Kč
198 Kč
 Popis dopravy

Tato volba je vhodná například pro obouvací lžíce MAXI, které mají délku 86cm a samozřejmě pro veškeré další zboží, které má jednu ze tří stran dlouhou od 49 do 99 cm. Pokud se bude jednat o křehké zboží, zatrhněte ve způsobu platby volbu KŘEHKÉ! Největší rozměr balíku nesmí přesáhnout 240 cm a součet všech tří rozměrů 300 cm.

248 Kč
389 Kč
168 Kč
199 Kč
349 Kč
198 Kč
3 200 Kč
2 500 Kč
 Popis dopravy

Služba ECONOMY - je posílána 1x týdně zpravidla ve středu Českou poštou.
Podmínky služby "economy":
1.) Platba předem na účet
2.) Váha do 490gramů (0,49kg), včetně obalových materiálů.
3.) Délka nesmí přesahovat 39 cm a šířka 29 cm, přičemž tloušťka nesmí být větší než 4 cm. Minimální rozměry zásilky jsou 14 x 9 cm.
4.) Touto službou jsou posílány malé dárky, které nepřesahují výše uvedené hodnoty. V případě, že bude rozměr či Váha překročena, zásilka nebude odeslána do doby, než kupující dorovná rozdíl mezi cenou skutečné zásilky a cenou ECONOMY.

119 Kč
980 Kč
 Popis dopravy

Skleněné a křehké zboží 1 až 30 kg do 100km od Č.Budějovic - osobní přeprava PRODÁREČEK. Doručení zboží přímo na místo určení. Zboží dovezeme dle dohody, vždy však mimo pracovní dobu naší firmy. Tj. večer, o víkendech, o svátcích ... Nutná telefonická dohoda. Volejte na telefon 604112471. - TOUTO VOLBOU ochutnáte navíc naši SKVĚLOU náladu, o kterou se rádi podělíme :-) Rozhodně NEPŘIJEDE naštvaný řidič přepravní služby, ale velice ochotný pracovník naší firmy. Je velice pravděpodobné, že k Vám přijede přímo majitel firmy PRODÁREČEK s dobrou náladou, se kterou jde všechno lépe.

1 950 Kč
 Popis dopravy

Skleněné a křehké zboží 1 až 30 kg do 200km od Č.Budějovic - osobní přeprava PRODÁREČEK. Doručení zboží přímo na místo určení. Zboží dovezeme dle dohody, vždy však mimo pracovní dobu naší firmy. Tj. večer, o víkendech, o svátcích ... Nutná telefonická dohoda. Volejte na telefon 604112471. - TOUTO VOLBOU ochutnáte navíc naši SKVĚLOU náladu, o kterou se rádi podělíme :-) Rozhodně NEPŘIJEDE naštvaný řidič přepravní služby, ale velice ochotný pracovník naší firmy. Je velice pravděpodobné, že k Vám přijede přímo majitel firmy PRODÁREČEK s dobrou náladou, se kterou jde všechno lépe.

3 800 Kč
 Popis dopravy

Skleněné a křehké zboží 1 až 30 kg do 50km od Č.Budějovic - osobní přeprava PRODÁREČEK. Doručení zboží přímo na místo určení. Zboží dovezeme dle dohody, vždy však mimo pracovní dobu naší firmy. Tj. večer, o víkendech, o svátcích ... Nutná telefonická dohoda. Volejte na telefon 604112471. Touto volbou ochutnáte navíc naši SKVĚLOU náladu, o kterou se rádi podělíme :-) Rozhodně NEPŘIJEDE naštvaný řidič přepravní služby, ale velice ochotný pracovník naší firmy. Je velice pravděpodobné, že k Vám přijede přímo majitel firmy PRODÁREČEK s dobrou náladou, se kterou jde všechno lépe.

1 000 Kč
28 Kč
+49 Kč
0 Kč
0 Kč
+118 Kč
+69 Kč
 
Při objednávce DEKORACÍ a nábytku je minimální hodnota OBJEDNÁVKY 3.000,-Kč!
Pokud objednáte za nižší hodnotu, nebude objednávka vyřízena! Toto neplatí pro ostatní produkty - !!! JEN PRO DEKORACE A NÁBYTEK !!!

Pokud objednáváte předměty s vlastním potiskem, nezapomeňte uvést do objednávky TEXT, BARVA TEXTU, FONT a SPECIÁLNÍ POŽADAVKY. Zákazníci slevových portálů musí do objednávky uvádět ČÍSLA VOUCHERŮ. Vždy uvádějte telefon a e-mail pro urychlení komunikace. Děkujeme a těšíme se na spolupráci.
OTdmMTVjMT